Deel dit:

Murphy’s Magic opent de wereld van de magie

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe hobby kun je misschien overwegen om te goochelen. Goochelaars, illusionisten en mentalisten zijn op dit moment namelijk hartstikke populair. Dankzij spectaculaire goocheltrucs zijn onder andere David Copperfield, Uri Geller en Dynamo echte supersterren geworden. Of wat te denken van de Nederlandse Hans Klok, die nu furore maakt in Las Vegas? Om in hun voetsporen te treden zou je kunnen kijken op Murphy’s Magic Supplies.

Eerlijke verkoop van goochelproducten

Met de producten van Murphy’s Magic zet je misschien de eerste stappen naar succes. Het bedrijf is gevestigd in het altijd zonnige Californië. Iets verder van het goochelwalhalla Las Vegas, maar na het leren van geweldige goocheltrucs kun je deze stad altijd nog veroveren. Murphy’s Magic wil mensen graag op een eerlijke en integere manier leren goochelen. De bedrijfsfilosofie draait om het succes van de klanten. Zodoende wil het bedrijf na aankoop van bepaalde producten graag in contact blijven met jou als goochelaar. Op die manier wordt je ontwikkeling in het vak goed in de gaten gehouden.

Alles vinden wat je nodig hebt

Het aanbod aan producten op Murphy’s Magic is zeer uitgebreid. Bovendien wordt de site steeds vernieuwd. De volgende dag staan er alweer nieuwe goochelproducten op. Het heeft een overzichtelijke indeling, waardoor iedere goochelaar-in-spe vindt wat hij of zij nodig heeft. Als beginneling kun je bijvoorbeeld een kijkje nemen bij de producten voor beginners. Zo wordt er onder andere een DVD verkocht met instructies van David Roth, een van de beste goochelaars op het gebied van munten.

Goochelen met kwaliteitsmerken

Murphy’s Magic verkoopt daarnaast goochelproducten van bekende merken zoals Black Label, Bazar de Magia en Paul Harris. Dit zijn bekende namen in de wereld van de magie. Met een aanschaf van een goocheltruc, DVD of boek bij een van deze merken ben je verzekerd van succes en kwaliteit. Of laat Murphy’s Magic zien wat je zelf in huis hebt. Het is namelijk mogelijk om een demo van je eigen truc naar het bedrijf te sturen. Zien ze er wat in, dan geven ze het product naamsbekendheid en wordt het misschien wel verkocht op de site.

Uitstekende service

Misschien heb je op Murphy’s Magic.com een product gekocht, die helaas toch niet blijkt te bevallen. Het zou bijvoorbeeld kunnen dat je kaartentruc niet compleet is. Gelukkig kun je met de miskoop meteen terug naar de winkel. Het goed opgeleide personeel van Murphy’s Magic is je namelijk graag van dienst. Persoonlijke service staat bij dit bedrijf centraal. Zoals eerder gesteld, dient de verkoop en afhandeling van producten op een eerlijke en integere manier te verlopen.

Aanbiedingen

Het is aan te raden om Murphy’s Magic.com regelmatig in de gaten te houden. Het bedrijf heeft namelijk regelmatig mooie aanbiedingen. Denk bijvoorbeeld aan dvd’s van bekende goochelaars, maar ook boeken en kaartentrucs. Zo is het mogelijk om je voor een lage prijs te verdiepen in de wondere wereld van de goochelkunst. Daarnaast is het handig om je in te schrijven voor de Murphy’s Magic nieuwsbrief. Zo ben je meteen op de hoogte van het laatste nieuws en mooie aanbiedingen.

 

Deel dit met de rest van de wereld;


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

Gerelateerde onderwerpen;

Davenports Magic
Dananddave.com toont passie voor het goochelaarsvak
Ervaar de magie bij Select Magic
Theory11.com levert schitterende speelkaarten
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>