Deel dit:

Peter Vogel

Peter Vogel is geboren in de hoofdstad Amsterdam en het goochelen heeft hij als kleine jongen al meegekregen van zijn vader..

Peter is op zeer jonge leeftijd al begonnen met goochelen, hij begon bij het “Jeugdcircus Elleboog” en later vertrok hij naar het land Japan voor een maandenlange tour waarna hij zijn focus heeft gelegd op het beroeps goochelen.

Peter is met zijn collega Ronald Moray bekroond tot “Nationaal Kampioen Tafelgoochelen”. Ze hebben samen landelijke diverse televisie optredens gedaan voor commerciële zenders. In diverse tv-programma’s wisten ze het WK voetbal te voorspellen d.m.v. een hele speciale goocheltruc.

Peter Vogel treedt vaak op als Tafelgoochelaar en is jaarlijks te zien op bedrijfsfeesten in zowel Nederland als het buitenland. Al meer dan 26 jaar is hij één van meest geboekte top tafelgoochelaars in Nederland. Op een leuke en unieke wijze neemt hij uw gasten bij de neus met zijn vingervlugge goocheltrucs. Zakkenrollen is o.a. een van de specialiteiten die Peter als een van de weinige in Nederland beheerst. Zo verzorgt Peter als enige in Nederland ook een unieke workshop zakkenrollen. Bespreek nu vrijblijvend de mogelijkheden met Peter zijn management, hij werkt zowel landelijk als internationaal en is een aanwinst voor elk event.

Peter Vogel denkt graag met u mee!

Peter is in staat om met uw bedrijf mee te denken, zo kan hij uw bedrijf of product promoten in een op maat gemaakte act. Dit is een enorme meerwaarde voor uw bedrijf omdat zijn creatieve ideeën voor uw business ingezet kunnen worden zodat uw boodschap nog beter overkomt bij het publiek.

Peter Vogel kan de volgende optredens voor u verzorgen;

-Tafelgoochelen
-Zakkenrollen
-Podium act
-Workshops (zowel goochelen als zakkenrollen)
-Maatwerk

Peter Vogel heeft de volgende prijzen gewonnen;

-Nationaal kampioen tafelgoochelen.

Peter Vogel inhuren?

goochelaar-dutch-magic

Postbus 69
2050 AB Overveen
Telefoon: 023-5444297
E-mail: info@dutchmagic.nl
Website: www.petervogel.nl

 

Deel dit met de rest van de wereld;


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

Gerelateerde onderwerpen;

Sudesh Roman is een compleet artiest
Justin Vliegenthart, het goochelwonder
Michel Beugelsdijk; energieke goochelaar en spreker
Dion van Rijt: het supertalent
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>