Deel dit:

Ronald Moray behoort tot het Nederlandse goochelcanon

Als je op zoek bent naar een rasentertainer, dan heb je aan Ronald Moray een goeie. Ronald is al jarenlang een gevestigde naam in de goochelwereld en heeft aan ervaring geen enkel gebrek. Als alleskunner in de magie maakt hij van elke bruiloft, elk bedrijfsfeest en elke receptie een heerlijke belevenis voor iedereen!

Ronald Moray heeft een schat aan ervaring

Ronald zal niet snel staan bibberen van de zenuwen als hij een act op moet voeren. Niet alleen omdat hij als op en top performer daar de persoon niet voor is, maar ook vanwege zijn ruime ervaring. Zo trad hij onder andere op voor verschillende staatshoofden tijdens het huwelijksfeest van koning Willem-Alexander en koningin Máxima, won hij het Nederlands Kampioenschap Tafelgoochelen en kreeg hij bij het Wereldkampioenschap Mentaalgoochelen ook al eens het hoogste eerbewijs. In latere edities van het Nederlands Kampioenschap goochelen was hij als prominent eveneens juryvoorzitter. Daarnaast vloog hij de hele wereld over om zijn goochelkunsten te vertonen; zo ook naar Afghanistan, waar hij een show weggaf aan de Nederlandse die daar gevestigd waren.

De presentatie graag in het Engels, Frans of Duits? Geen probleem!

Ronald heeft zich niet alleen ver ontwikkeld op het gebied van illusionisme, maar heeft ook goed gewerkt aan zijn talen. Daardoor spreekt hij nu vloeiend Engels, Frans, Duits en natuurlijk ook gewoon Nederlands. Mocht je buitenlandse gasten hebben, dan kan hij zich gemakkelijk aanpassen aan hen en wordt de show voor iedereen een waar feest. Zijn enthousiasme, vriendelijkheid en persoonlijke interactie met het publiek vullen dat nog eens extra aan!

Mogelijkheden als goochelaar

Als meester in de magie, kan Ronald in alle specialisaties goed uit de voeten. Zijn podium act, die Ronald indien gevraagd ook aanpast aan de wensen van de organisator, is hier het toonbeeld van. Er worden hier namelijk verschillende soorten magie – zoals levitatie, plotselinge verschijningen, al even abrupte verdwijningen en bijzonder intrigerende kaarttrucs – aan het publiek voorgelegd. Deze kaarttrucs vind je ook veel terug bij een andere vorm van goochelarij waar Ronald voor in te huren is, namelijk Table Magic. Dit is een vorm van de goochelkunst waarbij de illusionist je voor de gek houdt waar je bij staat. Hetzelfde gebeurt bij het zakkenrollen; zonder dat je ook maar iets in de gaten hebt, vist Ronald je beurs uit je broekzak of snoept hij je horloge van je pols. Pas als hij ze lachend voor je gezicht houdt en ze je teruggeeft, heb je door dat je ze kwijt was! Met soortgelijke acts als bij Table Magic (hoewel het zakkenrollen hier misschien iets minder gepast is) kan Ronald je ook helpen als je op een beurs staat; aan de hand van aan je bedrijf gerelateerde tricks, lokt hij talloze mensen naar jouw kraam toe. Sta je niet op een beurs, maar moeten er kinderen vermaakt worden, dan heeft Ronald een kindershow in petto voor de jonge garde. Kortom: Ronald is er voor iedereen!

Workshops en lezingen

Ronalds workshops zijn bijzonder boeiend om te volgen en je leert er ook nog echt wat van. Bovendien komt er de nodige hilariteit aan te pas en dus is het een ideaal uitje! Ook bij serieuzere zaken kan Ronald helpen. In zijn lezingen gaat hij niet zozeer in op goochelen, maar biedt hij aan de hand van anekdotes en zijn eigen geschiedenis motiverende boodschappen, die de samenwerking binnen organisaties of de individuele levenswijzen kunnen verbeteren.

Ronald Moray inhuren?

goochelaar-dutch-magic

Postbus 69
2050 AB Overveen
Telefoon: 023-5444297
E-mail: info@dutchmagic.nl
Website: www.ronaldmoray.nl

Deel dit met de rest van de wereld;


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

Gerelateerde onderwerpen;

Sudesh Roman is een compleet artiest
Justin Vliegenthart, het goochelwonder
Michel Beugelsdijk; energieke goochelaar en spreker
Dion van Rijt: het supertalent
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>