Deel dit:

Ervaar de magie bij Select Magic

Een van de beste goochelwinkels in West-Vlaanderen is Select Magic. Als beginnend goochelaar kun je hier het beste beginnen met het kopen van de nodige attributen. Of neem een kijkje in het uitgebreide assortiment van Selectmagic.be. Een goochelaar kan immers niet zonder spullen van uitstekende kwaliteit. Wat dat betreft ben je bij Selectmagic aan het juiste adres.

Handleidingen op Selectmagic

Op Selectmagic.be vind je alles wat je nodig hebt om een succesvolle goochelaar te worden. De belangrijkste producten en trucs vind je in een online magazine genaamd de ‘Select O-gram’. Je kunt inmiddels  tientallen van deze magazines op de site van Selectmagic bekijken. Denk bijvoorbeeld aan handleidingen voor een kaartspel en een mysterieuze box waar je op magische wijze iets uit tevoorschijn tovert. In een paar stappen leer je deze truc net zo uit te halen als een geoefende goochelaar. Daarnaast levert Selectmagic tientallen foto’s van indrukwekkende goocheltrucs en een aantal video’s met instructies. Kortom: dit bedrijf biedt alles wat je hartje begeert.

Leer de ultieme truc

Dankzij Selectmagic koop je goochelspulletjes voor een mooie prijs. Zo kun je meteen beginnen aan de ultieme kaartentruc. Of misschien tover je wel een konijn uit de hoge hoed. De attributen op Selectmagic zijn met veel zorg en aandacht ontworpen, zodat je er lang van kunt genieten. Het uitgebreide assortiment biedt voor elk wat wils. Zo vind je er ook interessante boeken en dvd’s. Misschien haal je er de nodige inspiratie uit. De trucjes op de DVD’s zijn vaak tot in detail te zien, omdat de goochelaar meestal direct vertelt hoe zijn kunstje in elkaar steekt. Zo steek je er dus ook nog wat van op.

Producten voor mentalisten

Goochelen gaat tegenwoordig verder dan kaart- en munttrucjes alleen. Het mentalisme is op dit moment enorm populair. Selectmagic springt in op de hype door een aantal bijzondere producten aan te bieden. Zo kun je als mentalist de ‘Teletought Wallet’ aanschaffen. Zoals de naam al doet vermoeden ‘lees’ je als mentalist de gedachten van het publiek. Je doet dit door aan iemand te vragen of hij of zij een gedachte op een papiertje wil schrijven. Vervolgens steekt de gast dit in een portemonnee van de goochelaar. Als mentalist krijg je het op de een of andere manier voor elkaar om toch te weten wat er op het kaartje geschreven staat. Je publiek zal ongetwijfeld versteld staan. Dit, en nog veel meer attributen voor mentalisten zijn te vinden op Selectmagic.nl.

Op de hoogte van de laatste nieuwtjes

Eventueel is het ook mogelijk om je te abonneren op de  nieuwsbrief van Selectmagic. Op deze manier ontvang je mooie aanbiedingen en de laatste nieuwtjes over goochelen voortaan meteen in je mailbox. Selectmagic is een echte specialist die je verder helpt in de goochelaarswereld. Misschien droom je ervan om ooit professioneel goochelaar, illusionist of mentalist te worden. Alle carrières zijn ooit begonnen door met simpele attributen te goochelen. Met een beetje aanleg kun je ver komen. Selectmagic helpt je in elk geval op weg.

Deel dit met de rest van de wereld;


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

Gerelateerde onderwerpen;

Davenports Magic
Dananddave.com toont passie voor het goochelaarsvak
Theory11.com levert schitterende speelkaarten
Duik in de wereld van de illusie op Tabascomagic.com
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>