Shows

 

Klik op een van de show mogelijkheden voor meer informatie

Tafelgoochelaar

Een kleine act met grote impact. Robin mengt zich tussen uw gasten en verbaast iedereen met zijn interactieve goocheltrucs. Niets is sterker dan persoonlijk menselijk contact. Met kleine, persoonlijke en verbazingwekkende trucs breekt Robin het ijs bij borrels en verhoogt hij de sfeer op ieder feest.

Centrale act

Met deze act werd Robin Matrix beste goochelaar van Nederland! (in de categorie algemeen goochelen) Robin creëert fantastische magische shows die het publiek niet snel vergeet. Laat Robin het logo van uw bedrijf in zijn act verwerken of de manager op een spectaculaire manier introduceren.

Beurs goochelen

Robin zijn beurspresentatie is werkelijk een publieksmagneet. Zijn act is krachtig en vol energie. Robin verwerkt uw product in zijn presentatie. Dit kan door middel van goocheltrucs met uw product alsmede dat hij de kenmerken van uw product op een ludieke wijze in zijn act verwerkt.

Kindershow

De tijd vliegt voorbij wanneer Robin Matrix zijn kindershow opvoert! Zowel de kinderen als volwassenen zitten op het puntje van hun stoel. Deze fantastische interactieve kindershow zit vol magie, humor en publieksinteractie

Workshop goochelen

Leer Goochelen van een Kampioen! De impact van een goede goocheltruc is enorm. In deze workshop leert Robin u eenvoudige goocheltrucs die zo sterk dat niemand uw volgende bedrijfspresentatie meer vergeet!

Zakkenrollen

Robin Matrix is een meester zakkenroller, hij steelt zeer gemakkelijk horloges, brillen, portemonnees en andere voorwerpen van uw gasten om deze vervolgens weer terug te geven. Robin wordt regelmatig ingehuurd door de politie.

>