Deel dit:

Sinterklaasfeest

U wilt graag dat Sinterklaas en zwarte piet bij u langskomen, huur dan Robin Matrix in om het publiek te vermaken tot dat Sinterklaas met zijn pieten binnenkomt! Hij is de goochelaar op ieder feest! Hij tovert een lach bij kinderen op hun gezicht en zorgt ervoor dat Sinterklaas rustig cadeautjes uit kan delen na de show omdat de kinderen een uur durende
show hebben bekeken!

Een leuke toevoeging voor uw Sinterklaasfeest?

Sinterklaas is een feest dat ieder jaar groot wordt gevierd in Nederland, ieder kind wil wel dat sinterklaas bij hem langs komt! Als sinterklaas weer uit Spanje vertrekt richting Nederland voor het sinterklaasfeest, neemt hij verschillende pieten mee: hoofdpiet, coole piet, testpiet en goochelpiet.

Goochelpiet is de magische zwarte piet en doet altijd de goocheltrucs op het feest van sinterklaas. Hij goochelt de cadeaus tevoorschijn, soms gaat het mis en zijn ze zomaar weg gegoocheld, sinterklaas heeft soms geen raad met deze piet als hij de cadeaus zo vlak voor het feest heeft weg gegoocheld en hij moeite heeft met ze terug goochelen, maar dat gaat tot nu toe ieder jaar goed!

Ook goochelt goochelpiet vaak pepernoten en andere lekkernijen tevoorschijn op het grote feest van sinterklaas. De kinderen zullen niet weten waar dit allemaal vandaan komt en zullen vol plezier kijken naar hoe goochelpiet nog meer goocheltrucs doet en ze ook nog eens cadeaus krijgen van sinterklaas!

Wilt u graag uw sinterklaasfeest leuk vieren:

Huur dan sinterklaas samen met Robin Matrix in via telefoonnummer 023-5444297 en maak uw sinterklaasfeest onvergetelijk.

Deel dit met de rest van de wereld;


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

Gerelateerde onderwerpen;

Zo maak je van je kerstdiner een echte topavond
Een kerstbrunch organiseren? Zo pak je het aan
Een kerstborrel voorbereiden, hoe doe je dat?
Een feilloos georganiseerde Burendag
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>