Deel dit:

Sudesh Roman is een compleet artiest

Sudesh Roman is van huis uit een illusionist en zo staat hij ook bekend, maar in werkelijkheid is hij veel meer dan dat. Sudesh is een echte artiest. Wanneer hij zich tot het publiek richt, is hij niet alleen gewapend met zijn trucs uit de wereld van de magie, maar vooral met een enorme dosis enthousiasme, beleving en humor. Het zijn vooral deze laatstgenoemde dingen waarmee hij de mensen een onvergetelijke avond vol gelach en fascinatie weet te bezorgen. Sudesh mag dan ook wel een goochelende cabaretier genoemd worden.

Magische alleskunner

We hebben Sudesh zojuist bestempeld als een ‘goochelende cabaretier’, maar ook dat dekt de lading nog niet volledig. Hij is namelijk nog meer dan dat. Want ook als mentalist behoort hij tot de absolute top. Dit toonde hij door in het SBS6-programma ‘De Nieuwe Uri Geller’, waarbij opzoek werd gegaan naar een mentalist van dezelfde statuur als de meester Uri Geller, de finale te bereiken; daarin haalde hij de eerste plaats helaas net niet. Hij bereikte dit podium echter niet voor niets: Sudesh is onder andere in staat om gedachten te lezen en voorwerpen te laten zweven (ook wel levitatie genoemd). Om dit te leren, heeft hij een enorme hoeveelheid tijd moeten opofferen. Hetzelfde geldt voor zijn verworven vaardigheden als goochelaar/cabaretier, om weer even terug te komen op zijn andere kwaliteiten. Hierin heeft hij namelijk meer dan 10.000 uur (de ‘magische’ grens om ergens volleerd in te zijn) aan ervaring. Deze ervaring deed hij onder andere op in het attractiepark Slagharen, waar hij lange tijd de hoofdact was!

Hoe kan Sudesh jouw feest te gek maken?

Sudesh is dus een erg bekwame goochelaar, mentalist en cabaretier. Zijn optredens als goochelaar kan hij scheiden van die als mentalist, maar ze kunnen ook samengaan en gaan altijd gepaard met een vleugje komedie. Als je vooral geïnteresseerd bent in acts met een illusionistisch karakter, kun je hem inhuren voor Table Magic. Hierbij vermaakt hij mensen op een interactieve en persoonlijke manier in een klein gebied, bijvoorbeeld aan de dinertafel, met zijn gegoochel. Spreekt vooral het mentalisme je aan, dan is hij altijd bereid om als mindreader op jouw feest te verschijnen. In deze hoedanigheid kan hij ook andere ‘onmogelijke’ dingen waar maken, zoals het laten zweven van bijvoorbeeld glazen of borden. Een combinatie van mentalisme en illusionisme vind je in zijn podium act; hierin komt werkelijk alles aan bod!

Workshops en kindershows

Mocht je geen feest of receptie houden, maar ben je toch nieuwsgierig naar wat Sudesh allemaal kan? Dan is een workshop wellicht wat voor jou en je vrienden of collega’s. In deze workshops richt Sudesh zich voornamelijk op het mentalisme en laat hij van dichtbij zien hoe hij bijvoorbeeld gedachten kan lezen en de menselijke geest kan beïnvloeden. Dit alles gebeurt op een uitzonderlijk grappige manier. De voorgaande mogelijkheden hadden allemaal betrekking op volwassenen, maar Sudesh richt zich als entertainer ook op kinderen; ook hun weet hij als geen ander een fijne dag te bezorgen. In zijn kindershow staan puzzels, raadsels en hele toffe goocheltrucs centraal die altijd een grote impact op de jeugd hebben!

Sudesh inhuren?
goochelaar-dutch-magic

Postbus 69
2050 AB Overveen
Telefoon: 023-5444297
E-mail: info@dutchmagic.nl

 

Deel dit met de rest van de wereld;


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

Gerelateerde onderwerpen;

Justin Vliegenthart, het goochelwonder
Michel Beugelsdijk; energieke goochelaar en spreker
Dion van Rijt: het supertalent
Jordi Jansen
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>