Deel dit:

Duik in de wereld van de illusie op Tabascomagic.com

Meteen op de hoofdpagina van Tabascomagic.om wordt de bekende Franse goochelaar Robert Houdin geciteerd. Hij noemt de goochelaar een acteur die speelt alsof hij goochelt. Hij bedoelt daarmee dat de goochelaar de kunst van de illusie beheert. Houdin vormde ooit de inspiratie voor de legendarische goochelaar Harry Houdini. Vandaag de dag zijn er tientallen mensen die ervan dromen ooit net zo te schitteren als Houdini. Een bezoek aan Tabascomagic.com is in elk geval een eerste stap op het pad van de eeuwige roem.

Goochelattributen voor jong en oud

Om te leren goochelen zul je een aantal spullen in huis moeten halen. Denk bijvoorbeeld aan goochelaccessoires, kaartenspellen en muntjes. In de webshop Tabascomagic kun je uitstekend terecht voor een uitgebreid assortiment aan goochelspullen. Deze zijn van hoge kwaliteit en zowel geschikt voor beginners als gevorderden. Zo zijn er allerlei leuke producten beschikbaar voor kinderen. Je kunt immers niet jong genoeg beginnen met trucjes leren. Zo doet de zogenaamde ‘acrobatische knot’ het erg goed bij de jonge goochelaars. Hierbij haal je een truc uit met twee touwen. Het vereist enige oefening, maar het publiek is ongetwijfeld onder de indruk. Of misschien wil je als oudere goochelaar graag een truc met muntjes onder de knie krijgen. Tabascomagic.com heeft verschillende DVD’s beschikbaar met uitgebreide instructies van succesvolle goochelaars.

Originele uitgangspunten

Het gebruikersgemak en de klantvriendelijkheid hebben Tabascomagic zeer succesvol gemaakt. Inmiddels kan het bedrijf buigen op jarenlange ervaring. Bij het personeel kun je dan ook altijd terecht met vragen. Zij weten immers van de hoed en de rand. De komst van de webshop heeft ervoor gezorgd dat de goochelaar-in-spe nog gemakkelijker spulletjes kan vinden en bestellen. Tabascomagic begon ooit met het idee om de allerbeste goochelspulletjes te maken. Het bedrijf wil iets speciaals neerzetten. Daarvoor was de oprichter van Tabascomagic bereid om veel te testen en te experimenteren. Nieuwe ideeën moesten voor originele en uitstekende  goochelproducten zorgen. De populariteit van Tabascomagic.com heeft laten zien dat dit is gelukt.

Attributen van hoge kwaliteit

Een echte goochelaar verdient de beste spullen, zo vindt Tabascomagic. Niet alleen de show zelf, maar ook de presentatie is van groot belang om een goochelshow te laten slagen. Zodoende dient hij of zij met de beste spullen te werken. Dus een mooi pak, prachtige kaarten en uiteraard een hoge hoed. Deze attributen zijn allemaal op Tabasco.com te vinden. Zo behoren onder andere bijzondere portemonnees tot het aanbod. Hierin kan de goochelaar muntjes stoppen, en ze bijvoorbeeld op magische wijze laten verdwijnen. Verwondering bij het publiek blijft ook na tientallen jaren de beloning waar de goochelaar op wacht.

Combineer klassieke goocheltrucs

Het spelen met muntjes is een van de klassieke goocheltrucs die nooit zal vervelen. Hetzelfde geldt voor kaartentrucs. Ook hiervoor kun je terecht op de overzichtelijke webshop Tabasco.com. Zo kun je als goochelaar mooie trucjes uithalen met klassieke spelkaarten waar harten, ruiten, klaveren en schoppen op te vinden zijn. Of gebruik de kaarten voor de al eerder genoemde magische portemonnee. De vele attributen uit het assortiment van Tabascomagic zijn uiteraard ook prima met elkaar te combineren. Een link naar tabascomagic.com

Deel dit met de rest van de wereld;


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

Gerelateerde onderwerpen;

Davenports Magic: Afscheid van een legendarische magiewinkel
Dananddave.com toont passie voor het goochelaarsvak
Ervaar de magie bij Select Magic
Theory11.com levert schitterende speelkaarten
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>