Deel dit:

Theory11.com levert schitterende speelkaarten

Om een succesvolle goochelaar te worden moet je razendsnel kunnen handelen en denken. Maar zelfs de meest bedreven goochelaar, illusionist of mentalist kan geen show geven zonder bepaalde producten. Denk bijvoorbeeld aan de beroemde hoge hoed waar een konijn uit komt, en een stel speelkaarten. Sterker nog, speelkaarten en goochelen zijn eigenlijk niet los van elkaar te zien. Voor een groot aanbod aan speelkaarten van hoge kwaliteit kun je terecht bij Theory11.com.

Grote groep van goochelaars

Theory11.com is een overzichtelijke site met een groot aanbod aan speelkaarten. Je vindt er allerlei soorten speelkaarten, zowel simpele soorten als luxe versies met een design. Sinds de oprichting van het bedrijf in 2011 boekt het grote successen. Steeds meer goochelaars, maar ook artiesten, hebben hun weg gevonden naar Theory11.com. Inmiddels hebben ruim 1500 artiesten zich geregistreerd bij het bedrijf. Daarnaast zijn er duizenden leden die op speciale fora van de site hun goocheltrucs bespreken. Ze bespreken hun kunsten onder andere op het subforum ‘Marketplace’. Hierbij tonen goochelaars hun trucs soms voor het eerst aan de buitenwereld. Een goede kans om te zien of een bepaalde truc succes heeft.

Speelkaarten in allerlei stijlen

Theory11 wil elegante speelkaarten produceren die je makkelijk kunt gebruiken. Een blik op het aanbod laat dan ook mooie producten zien. Sommige kaarten zijn zelfs ontworpen in een bepaald thema. Als geschiedenisliefhebber kun je bijvoorbeeld kiezen voor speelkaarten in de stijl van de ‘Amerikaanse Revolutie’. Hiermee draag je een boodschap van vrijheid, hoop en onafhankelijkheid uit. Of misschien wil je graag indruk maken op je publiek met speelkaarten mysterieuze speelkaarten. Een groot vraagteken op de buitenkant maakt je publiek waarschijnlijk behoorlijk nieuwsgierig. Ze vragen zich ongetwijfeld af wat er in het speelkaartendoosje verborgen zit.

Stijl, luxe en kwaliteit

Ook de rode en groene ‘monarch’ speelkaarten van Theory11 zijn de moeite van het bekijken waard. De kaartspellen hebben een rode of groene kleur met een gouden tintje. Hopelijk brengt je dit als goochelaar tijdens het optreden het nodige succes. Tenslotte zien ook de ‘Tycoons’ en ‘Citizens’ speelkaarten er uit om door een ringetje te halen. Ze zien er bijzonder stijlvol en luxe uit. Het moge duidelijk zijn dat een bezoekje aan Theory11.com een bijzondere ontdekkingstocht is langs bijzondere speelkaarten. Theory11 wil hoge kwaliteit leveren, en dat is duidelijk te zien aan de site en het aanbod.

Goocheltrucs leren via filmpjes

Bij Theory11.com kun je je aansluiten bij een groep van goochelaars. De club op de al eerder genoemde ‘Marketplace’ telt inmiddels duizenden leden. Het geeft je de mogelijkheid om nieuwe en originele trucs aan mede goochelaars te laten zien. De inhoud kan soms erg leerzaam en vooral leuk zijn. Sommige filmpjes zijn gratis te bekijken, voor andere betaal je ongeveer 10 dollar. Bovendien kun je een speciaal filtersysteem gebruiken waarmee bijvoorbeeld filmpjes met kaarttrucs op mentalisme worden vertoond. Ook is het mogelijk om de filmpjes in te delen op moeilijkheidsgraad en kosten. Op die manier is het mogelijk om je te specialiseren in een bepaald genre, en betaal je niet teveel geld.

Deel dit met de rest van de wereld;


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

Gerelateerde onderwerpen;

Davenports Magic
Dananddave.com toont passie voor het goochelaarsvak
Ervaar de magie bij Select Magic
Duik in de wereld van de illusie op Tabascomagic.com
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>