Deel dit:

Vrouwen versieren d.m.v. een goocheltruc?

Goochelen wordt meestal gebruikt als vorm van entertainment, toch zijn er mannen die er vrouwen mee proberen te versieren. In bovenstaande video maakt de goochelaar gebruikt van een water afstotend goedje zodat de drank er afstroomt. Natuurlijk zijn er heel veel simpele goocheltrucs of professionele goocheltrucs op de markt waarmee je beter kunt scoren dan hierboven, toch krijgt hij het voor elkaar.

Foute goocheltruc waar je geen vrouwen mee versiert! (grappig)

Vrouwen versieren of indruk maken d.m.v. een goocheltruc?

Robin Matrix legt je nu een goocheltruc uit die je makkelijk kunt doen, bij elke goocheltruc gaat het om de presentatie van de goochelaar Vraag een vrouw of ze een leuketruc wilt zien en zeg dat je al heel erg lang aan het oefenen bent, je kunt hierbij zeggen dat je jezelf afvraagt of de goocheltruc wel werkt aangezien dit per toeschouwer verschillend is en meestal alleen werkt bij leuke vrouwen (zeg dat dit goed moet zitten 😉 bij haar). Uiteraard geeft Robin je geen vrouwen versier garantie, maar je kunt in ieder geval mensen ontmoeten dmv een truc en het ijs makkelijk breken.

Wat heb je nodig voor deze goocheltruc?

Je laat haar zelf een kaart kiezen op een manier zodat jij als goochelaar weet welke kaart ze heeft gekozen (dit noemen goochelaars forceren). Je doet dit als volgt:
Bekijk de kaart die bovenop het spel ligt, zorg dat je dit vooraf 100% weet en de ander dit niet heeft gezien. De kaart die je bijvoorbeeld kunt onthouden is de harten boer (harten is leuk). Vraag de dame om een klein stapeltje van bovenaf het spel af te pakken, leg vooraf het spel in haar handen. zodat ze zelf een stapeltje eraf kan pakken. Daarna vraag je of ze de rest van het spel er schuin bovenop wilt leggen.

LET OP: De H-B ligt nu in het midden van het spel en je hebt hierdoor een herkenningspunt gemaakt (zie foto)

kaarttruc

De volgende stap: Zorg dat je alle aandacht op haar focust, zeg dat zij zelf een stapeltje gepakt heeft. Kijk haar diep in haar ogen en vraag of ze je wilt aankijken, ze mag niet weg kijken en dat dit belangrijk is voor de truc. Je zegt dat je haar kaart zal raden (die ze straks mag bekijken), maar als ze weg kijkt het niet zal werken. Zeg dat ze je aan moet blijven kijken en de vragen moet beantwoorden die je haar stelt.

  1. Ik pak zo de speelkaart onder het herkenningspunt die jij zelf hebt gemaakt (je dient het stapeltje dus weer weg te halen)
  2. Pak nu je gekozen speelkaart” – ze pakt nu automatisch de H-B
  3. Vraag of ze speelkaart onthoud en wilt visualiseren.

Geloof me, deze truc (hoe simpel ook) werkt omdat de meeste alweer vergeten zijn wat ze net gedaan hebben.

Wanneer ze de kaart terug legt op de stapel op de tafel leg jij jouw stapeltje die je in je hand hebt er bovenop. Geef vervolgens het spel kaarten aan haar en vraag haar de kaarten goed te schudden. Het goochelen / versieren is begonnen…

Kijk haar vervolgens weer aan en vraag haar alle speelkaarten in haar zak te stoppen of ergens te verstoppen. Kijk haar wederom diep in de ogen aan en stel haar een aantal vragen. Zorg dat de vragen absoluut niets te maken hebben met wat je aan het doen bent. De vragen die je bijvoorbeeld kunt stellen zijn;

  1. Wanneer ben je jarig?
  2. Wat is je favoriete kleur?
  3. Waar wil je het liefst op vakantie?
  4. Wat drink je het liefst?
  5. Heb je een vriend?
  • Door deze vragen kom je meer over haar te weten.

Je moet haar blijvend aankijken, zeg voor de gein dat je als tegenprestatie (als de truc lukt) een x wilt daten 😉 en kijk hoe ze reageert, je kunt dan zien of ze interesse heeft. Teken met je vinger de speelkaart in de lucht (ze zal het niet herkennen), zeg dat je een andere optie hebt, houdt haar hand vast en noem de kaart, ze zal heel hard lachen…het ijs is gebroken en je kunt volgende stappen ondernemen 😉

Meer goocheltrucs leren? Goochelen doe je zo / Leuketrucs

Deel deze truc met je vrienden

[socialbuttons]

 

 

Deel dit met de rest van de wereld;


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

Gerelateerde onderwerpen;

Waarom goochelaars geen trucs uitleggen?
Hans Kazàn en Hans Klok bananasplit video
Zelf vliegen is dichterbij dan ooit!
De meest gestelde vragen aan een goochelaar
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>