Deel DIt

Waar kan ik goocheltrucs kopen?

Goocheltrucs kopen is mogelijk, je koopt eigenlijk alleen het geheim van de truc, je moet uiteindelijk wel zelf oefenen om de truc onder de knie te krijgen.
We geven je graag wat advies als je het een en ander wilt gaan kopen.

Goocheltrucs kopen bij een goochelwinkel?

Er zijn diverse manier om aan je goocheltrucs te komen. Er bestaan goochelwinkels waar je goocheltrucs kunt kopen, dit houdt in dat je eerst een demonstratie krijgt van een truc en deze vervolgens kunt afrekenen. Als je betaald hebt ontvang je het geheim van de truc. Maar je kunt tegenwoordig ook veel online bestellen. Je kunt dan de video’s bekijken en de trucs in de goochelwinkel afrekenen, vervolgens wordt de goocheltruc naar je opgestuurd. Ook kun je via Marktplaats.nl goocheltrucs kopen of via een Facebook groep.

Waar kan ik het beste mijn goocheltrucs kopen?

Indien je echt een goede magic training wil kijk dan hier even: Magic Training
Indien je loss trucs wilt bestellen adviseren wij je trucjes te kopen bij: Magicshop.nl
Ook zijn wij fan van Dynamite Magic, deze winkel heeft een ruime keuze!

Waar moet ik op letten als ik trucs koop?

Let goed op de tekst die bij de trucs vermeld wordt, het is natuurlijk zeer verleidelijk om een truc te kopen omdat je alleen het geheim wilt weten. Alleen als je het geheim weet na je aankoop en je kunt het niet uitvoeren dan is dat natuurlijk zuur en zonde van je geld.

 

 

Goochelaar inhuren?

Goocheltrucs leren?

Loved this? Spread the word


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>