Wilt u een goochelaar inhuren in uw woonplaats? Tafelgoochelaar, beursgoochelaar, kindergoochelaar Robin Matrix staat voor u klaar!

Wat zijn de kosten als ik een goochelaar inhuur?

U bent benieuwd naar de kosten van goochelaars? Wij geven u de juiste informatie omtrent gages van goochelaars.

De kosten voor een amateur goochelaar?

De kosten voor een goochelaar variëren nogal in Nederland. Dat heeft onder andere te maken met het onderscheid tussen een amateur goochelaar en een professionele goochelaar. De kosten voor een amateur goochelaar liggen zo tussen de € 100,= en € 250,= voor een kindershow van ongeveer 1 uur of rondlopend entertainment van 1 a 2 uur. Let daarbij op dat dit meestal kosten zijn waarbij achteraf nog extra kosten voor bijvoorbeeld reizen, sociale lasten, premieheffingen etc kunnen komen.

De kosten voor een professionele goochelaar?

De kosten voor een professionele goochelaar liggen altijd wat hoger. Ten eerste heeft dit te maken dat de kwaliteit van deze goochelaars hoger ligt, zij meer ervaring hebben dan een amateur goochelaar, de meeste professionele goochelaars prijswinnaars zijn (waardoor de kwaliteit van het entertainment meetbaar is) en zij nul tot geen negatieve referenties hebben.

Voor een optreden van een professioneel goochelaar liggen de kosten meestal tussen € 400,= en € 1.250,=. Deze kosten zijn afhankelijk van voor welke goochelaar u gaat kiezen en wat deze goochelaar voor een soort optreden gaat opvoeren.

Wellicht schrikt u van deze prijzen maar als wij vertellen dat deze genoemde tarieven inclusief sociale lasten, verzekeringen, reisuren, autokosten, reiskosten, stomerijkosten, goocheltrucs etc zijn, dan zult u zich waarschijnlijk ook realiseren dat deze prijzen op een nette basis opgebouwd zijn.

>