Deel dit:

World Magic Shop

Eén van de grootste online goochelwinkels ter wereld is zonder twijfel World magic shop.com. Als je aan goochelen doet en je zoekt nog een bepaald item, dan vind je dat hier.

Of je nu een hobbyist bent of een pro, ervaren met de stof of juist onervaren en optreedt als clown, mentalist of traditioneel illusionist; dit is de plek waar jij moet zijn voor je nieuwste spullen.

Categorieën bij world magic shop?

Zoals gezegd, heeft World magic shop een enorm uitgebreid assortiment. Ze zijn natuurlijk ook niet voor niets één van de grootste webshops voor illusionisten en magiërs ter wereld. Dat word je niet als je alleen een pakje kaarten, een toverstaf en een traditionele hoed aanbiedt. Nee, bij Worldmagicshop vind je werkelijk alles; zelfs dingen waar je het bestaan niet eens van kende. Ze verdelen hun spullen onder in een groot aantal categorieën, zoals ‘Kids Show’, ‘Mentalism’, ‘Money Magic’, ‘DVDs’ en ‘Street’. Dit zijn abstracte begrippen, dus is het handig om er voorbeelden van te geven. Bij ‘DVDs’ vind je bijvoorbeeld autobiografische films over legendarische goochelaars, maar ook beeldmateriaal waarin trucs worden uitgelegd. Bij ‘Mentalism’ vind je onder andere een zwarte Kinetic PK Ring, die altijd van pas kan komen. De eerder genoemde rubrieken zijn slechts een klein aantal van de in zijn totaliteit vijfentwintig genres.

Sub genres

De hoofdgenres zijn onderverdeeld in een stuk of wat sub genres, waarvan er vaak een stuk of vijf á vijftien van zijn. Zo is ‘Custom Designed Decks’ een subgenre bij ‘Card Magic’. Binnen die sub genres tref je uiteindelijk de echte producten aan, die weer van talloze verschillende merken zijn. Enkele van de in totaal negentien verschillende merken zijn ‘Alakazam’, ‘Gimick Magic’, ‘Paul Harris’, ‘Paper Crane’ en ‘Theory 11’. Dit zijn stuk voor stuk gerenommeerde merken. Daarnaast bestaan er ook nog zogenoemde ‘Virtual Products’, waarbij het gaat om te downloaden dingen. Je kunt hierbij denken aan te downloaden video’s of e-books met daarin goocheltrucs uitgelegd. Kortom: het aanbod is gigantisch.

Gebruikersgemak

World magic shop doet er niet alleen alles aan om de grootste te zijn wat het aanbod betreft, maar wil haar klasse ook tonen door haar klantvriendelijkheid. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de omgang met niet-Engelse klanten. Hoewel het dus een Engels bedrijf is, en ze dus eigenlijk alleen in Engelse ponden zouden hoeven te rekenen, hebben ze voor hun buitenlandse gasten een automatische converter beschikbaar gesteld, waardoor jij gelijk kan zien hoeveel geld jij aan euro’s kwijt bent aan je winkelwagentje. Dit hoef je dus niet eerst zelf om te rekenen; heel handig voor degenen zonder wiskundeknobbel. Wat het bestellen op Worldmagicshop verder gemakkelijk en snel maakt, zijn de vele betaalmogelijkheden die ze bieden. Ook voordelig aan deze webshop, is dat ze geregeld acties hebben waarbij producten gratis verscheept worden. Dat het hoofdkantoor niet op het Europese vasteland zit, maar in het Verenigd Koninkrijk (in Warwickshire om precies te zijn) verandert voor jou in de meeste gevallen dus weinig aan de kosten. Het feit dat Worldmagicshop geen Nederlandse website is, is dus niet iets om van terug te schrikken. Je portemonnee merkt er doorgaans weinig van.

Deel dit met de rest van de wereld;


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

Gerelateerde onderwerpen;

Davenports Magic: Afscheid van een legendarische magiewinkel
Dananddave.com toont passie voor het goochelaarsvak
Ervaar de magie bij Select Magic
Theory11.com levert schitterende speelkaarten
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

>