Deel dit:

Bij Ellusionist vind je passie en liefde voor het goochelvak

Magie geeft je een bepaald soort kracht. Je hebt namelijk een bepaalde truc in de vingers die niemand anders kan. Hoewel sommige trucs haast magie lijken, is het uiteindelijk een kwestie van vingervlugheid. Om het publiek te laten geloven wat je opvoert, moet je een stap vooruit denken. Ellusionist helpt je om een fantastische goochelaar te worden. Het bedrijf verkoopt al jarenlang fantastische spullen op het gebied van goochelen, waarmee je hopelijk de eerste stappen naar succes zet.

Producten met passie gemaakt

Illusie speelt een essentiële rol in de wereld van het goochelen. Ellusionist wil dat je het bespelen van het publiek onder de knie krijgt. Het bedrijf werd opgericht in 2001, en is sindsdien sterk gegroeid. Een 12 koppig team zorgt er dagelijks voor dat goochelaars de beste producten kunnen kopen. Denk bijvoorbeeld aan speelkaarten van de allerbeste bedrijf. Een van de pluspunten van Ellusionist is het feit dat ze hun eigen magische producten, trucs, effecten en kaartspelletjes produceren. Ze zijn gemaakt met passie en oog voor kwaliteit. Niet alleen goochelfanaten in de Verenigde Staten, maar ook in de rest van de wereld maken er dolgraag gebruik van.

Het opleiden van talent

Ook levert Ellusionist de beste trainingen en wil het graag talent begeleiden. Bij dit bedrijf zit je dan ook goed als je droomt van een carrière als illusionist. Maar de vele producten van Ellusionist zijn ook prima om te gebruiken als je goochelen slechts als hobby ziet. De populariteit van het bedrijf is onder andere te merken aan een forum op de website Ellusionist.com. Het heeft in totaal namelijk 60.000 leden, die dagelijks met elkaar discussiëren over het goochelvak. Je kunt je zelf ook aanmelden op dit forum. Soms is het fijn om ervaringen met elkaar te kunnen delen. Ook is het handig om tips te krijgen van beoefende goochelaars.

Uitgebreid assortiment

Het assortiment van Ellusionist bestaat uit speelkaarten, trucs, DVD’s en accessoires. Daarnaast kun je er filmpjes downloaden waarmee je alle kneepjes over het goochelvak leert. Denk bijvoorbeeld aan je presentatie op het podium, maar ook kaartentrucs, mentalisme en het gebruiken van de juiste muziek. Diverse spectaculaire trucs op het podium worden op een simpele manier uitgelegd. Zo leer je bijvoorbeeld in een filmpje van een paar minuten hoe je veilig omgaat met vuur op het podium. Hoe gebruik je bijvoorbeeld op vakkundige wijze een vlammenwerper?

Filtersysteem

Op Ellusionist.com kun je gebruik maken van een filtersysteem. Zo kun je onder andere zoeken op bepaalde goochelaars. Via deze handige optie vind je uiteindelijk precies wat je nodig hebt. Ook diverse accessoires zijn op deze manier ingedeeld. Zo kun je als mentalist bijvoorbeeld een serie speciale vorken bestellen, waarmee je met bepaalde trucs je publiek versteld kunt doen staan. Bovendien kun je de producten op moeilijkheidsgraad indelen, en de prijzen van laag tot hoog. Dit bedrijf biedt dan ook voor elk wat wils. Of je nu beginneling bent of een professional, het enthousiaste team van Ellusionist staat altijd voor je klaar.

Deel dit met de rest van de wereld;


Robin Matrix

Robin Matrix is eigenaar van goochelaar.nl en is één van de meest geboekte goochelaars / zakkenrollers van Nederland. Spontaniteit, betrouwbaarheid, representativiteit is waar goochelaar Robin Matrix voor staat. Neem gerust contact op met Robin als je vragen hebt of als je hem wilt inhuren voor een event!

Gerelateerde onderwerpen;

Davenports Magic: Afscheid van een legendarische magiewinkel
Dananddave.com toont passie voor het goochelaarsvak
Ervaar de magie bij Select Magic
Theory11.com levert schitterende speelkaarten
  • Hennie de Graaf schreef:

    wat ik nu zo mis, is gewoon een winkel waar ik goochel gerelateerde artikelen kan kopen. Ik ben nu 62 en goochel al vanaf mijn jeugd, maar er zijn nergens meer winkels waar ik eens even lekker kan kijken wat er is.Bv. mijn spel kaarten die op de achterkant herkenbaar zijn en taps toelopen (Niet waarneembaar, maar wel voelbaar)heb ik destijds voor 7 gulden gekocht, maar het geeft zoveel plezier.

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

    Goochelaar inhuren? Bel direct 023-5444297 of druk op contact!

    >