goochelen kaarttrucs

Kaarttrucs

Er zijn honderden kaarttrucs te vinden en ze zijn momenteel heel erg populair. Op deze site vindt je diverse kaarttrucs die je kunt leren met je eigen kaarten. Bij het vertonen van een kaarttruc heb je natuurlijk goede kaarten nodig die makkelijk in de hand liggen. Je kunt speelkaarten tegenwoordig overal kopen in allerlei soorten en maten. Vaak hebben veel mensen thuis ook wel een pakje kaarten liggen die je zou kunnen gebruiken voor je kaarttrucs. Vaak vinden toeschouwers het nog mooier als je het spel gebruikt die je van hen te leen krijgt. De kaarttrucs die je dan laat zien moeten volgens de toeschouwers dan echt onmogelijk zijn omdat het pakje speelkaarten geleend is. Je kunt straks als je een aantal video’s bekeken hebt geweldige kaarttrucs laten zien in je omgeving.

Wat voor kaarten heb ik nodig voor mijn Kaarttruc?

Er zijn heel veel verschillende kaarten op de markt en het is best lastig om de juiste kaarten te vinden voor je kaarttrucs. Persoonlijk zou ik je adviseren om bridge size (normaal formaat) te nemen als je kleine handen hebt. Als je wat grotere handen hebben kun je het beste poker size (grotere kaarten) nemen. Als je kaarten kapot en vies zijn is het niet aangenaam om je kaarttrucs te aanschouwen. Zorg dat je kaarten in goede conditie zijn, je truc werkt daardoor vele malen beter. Als je kaarten schoon en niet gerafeld zijn glijden ze makkelijker en kun je bepaalde kaart technieken beter uitvoeren omdat je vinger niet blijft hangen achter een kapotte speelkaart.

Waar leer ik professionele kaarttrucs?

Er zijn zeer veel verschillende professionele kaarttrucs die je zou kunnen leren. Op deze site staan een aantal kaarttrucs die je stap voor stap uitgelegd worden door middel van duidelijke instructie video’s.
Ook kun je naar een goochelwinkel, ze verkopen letterlijk honderden trucs met kaarten, professionele trucs maar ook voor de beginner. Je kunt ook lid worden van een goochelclub, ze kunnen je dan verder helpen.
Vaak een bar of restaurant is er altijd wel een ober die iets met kaarten kan.

Wil je direct een aantal kaarttrucs leren?

Kaarttruc 5Kaarttruc 14
Kaarttruc 16
Kaarttruc 29

 

>